06 55 88 3243 info@yustcontent.nl

Mensen raken

Door met mooie content jouw doelgroep versteld te laten staan

We hebben een mooi middel gemaakt dat naadloos bij je visie aansluit en dus bij je doelgroep. Nu is het zaak dat we die doelgroep bereiken. We zorgen ervoor dat je boodschap ze bereikt door middel van het internet door:

SOCIAL MEDIA

We werken graag met Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Snapchat. Door deze kanalen up-to-date te houden zorg je ervoor dat ook Google ziet dat je een actieve partij bent. Dat stemt Google’s algoritme gelukkig en dus kan het best eens zo zijn dat je een betere positie in de zoekresultaten verovert.

Gewoon door een gaaf middel op een goede manier online te zetten. Mooi hè?

SOCIAL MEDIA ADVERTISING (SMA)

Op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Snapchat is er voor bedrijven de mogelijkheid om te adverteren. Je kunt een erg specifieke doelgroep selecteren om je mooie middel aan te laten zien. Dat doen we graag.

Zo werk je aan je naamsbekendheid, of focus je direct op meer

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA / SEM)

Op zoekmachines kun je advertenties inrichten. Dit zijn de eerste vier resultaten die je ziet als je een zoekopdracht in bijvoorbeeld Google intikt, of de foto’s van producten aan de zijkant. Klik je zelf nooit op deze advertenties? Ongeveer de helft van de zoekers op Google doet dat wel. Zo kun je iemand op een specifiek moment in zijn zoektocht bereiken op korte termijn.

Ben je trouwens een stichting? Dan kun je bij Google aanspraak maken op $10,000 advertentietegoed per maand! Wij dragen goede en groene initiatieven een warm hart toe en helpen je dus graag met zo’n Google AdGrants Account.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Je nieuwe middel is natuurlijk prachtige content voor je eigen website. Door een goede titel en omschrijving te gebruiken kunnen we er al voor zorgen dat je beter gevonden wordt in zoekmachines. We kunnen ook een volledige check op je website doen en hem zo nodig optimaliseren.

Op korte termijn benieuwd wat er beter kan aan jouw website? We sturen je graag meteen drie verbeterpunten.

Liever direct contact?