06 55 88 3243 info@yustcontent.nl

Middelen maken

De strategische basis voor elk communicatie- en marketingmiddel 

We hebben al eens goed gespard over wat je met jouw initiatief wilt bereiken. We hebben een plan. De story- en moodboards liggen op tafel. Iets met een goed begin… Het is kristalhelder hoe we het eindproduct straks gaan inzetten. We zijn goed in het maken van:

  • Video
  • Design
  • Copy

Je verhaal is de basis
Jouw verhaal is uniek. Dat leggen we onder een vergrootglas met een gave video, strak design of vlotte tekst. Op maat gemaakt voor het wereldwijde web of op gerecycled papier.

Beknopt voorstel
Nog voor we je product gaan fabriceren krijg je een beknopt voorstel. Als het dan (bijna) af is organiseren een viewing. Digitaal of face-2-face. We nemen alles wat besproken is mee in het eindproduct. Tijd voor een officiële aanlevering.

Onder middelen (video-, design- of copycontent) maken valt:

  1. Ontwerp
  2. Viewings
  3. Eindproduct
  4. Handleiding

We pakken graag de campagne verder op en nemen je werk uit handen door je content op het internet te positioneren. Yust Contentmanagement heeft verstand van de digitale vervolgstappen. Bekijk hoe we dat doen in stap 3: mensen raken

Zelf doen?
Maar we zijn ook best open. Implementeer je de content liever zelf of met je eigen team? Dan delen we graag onze de manier waarop wij het zouden doen. Zetten we gewoon een handleiding in de bijlagen!

Liever direct contact?